Wie zijn wij

Wij zijn Christie Peters en Lincy Verbeek. Samen vormen wij Verloskundige Praktijk Stein e.o. Met veel plezier en enthousiasme begeleiden wij aanstaande ouders tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraambed. Graag stellen wij ons even aan jullie voor:

Christie

Christie Peters

Hallo, mijn naam is Christie Peters. Ik ben geboren in Brabant, opgegroeid in Nuth en woon nu alweer enkele jaren in Stein. Ik ben in 2002 afgestudeerd aan de Vroedvrouwenschool te Kerkrade en werk sinds november 2003 in de Verloskundige Praktijk Stein. Ik heb er erg veel zin in om samen met mijn collega Lincy jullie zwangerschap, bevalling en kraambed te begeleiden. Ik vind mijn baan nog steeds de leukste en mooiste van de hele wereld!
Lincy

Lincy Verbeek

Hallo, ik ben Lincy Verbeek, geboren in Sittard, en getogen in Munstergeleen. Inmiddels woon ik alweer enkele jaren in Sittard. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Academie Verloskunde te Maastricht. Sindsdien heb ik met veel plezier in bijna alle praktijken in de Westelijke Mijnstreek waargenomen en veel ervaring op gedaan. In Januari 2015 kwam mijn grote droom eindelijk uit en mocht ik samen met Christie deze prachtige praktijk gaan runnen. Christie heeft mij nog begeleidt als student, dus het voelde meteen ontzettend vertrouwd. Ik kijk er enorm naar uit om deze bijzondere tijd met jullie te mogen delen. Wat is er nu mooier, dan het begin van een nieuw leven van zo dichtbij mee te mogen maken.